Så kom vi (endelig efter 12 år) på Kong Hans!!! ....men det var værd at vente på, uhm! :-)
Mette foran indgangen....i fin sommerkjole, men
der er ikke noget der strammer!
|
|
Annie i sit gavmilde hjørne....og forventningsglæden er stor! | Første ret...efter et par forskellige appetizere, rigtigt lækkert! Og det fortsatte resten af aftenen........................! |
Mette og Jørn havde en hyggelig snak....men det kan være svært at høre. Og vi nævner ingen navne....! :-) | |
Den ansvarlige (Grethe) for aftenens arrangement...ikke specielt tynget. :-) | Tina og Nikolaj....stor nydelse! |
Fantastiske lokaler........... | |
|
|
Annie beskriver fornemmelsen af en rullekrave....det er ikke rart! :-) |
ALLE VAR
ENIGE OM Menuen: innovation |
ESCALOPE AF FERSK TUN MED BBQ MARINADE Salat af grønne bønner & ”brændt” tomat iscreme |
PICKLEDE VILDE SVAMPE & SKAGENS SKINKE Grillede kammuslinger & skinke gelé på crouton |
GLACEREDE GRISEKINDER ”ORIENTALE” Med fersken chutney & rilette i croustillant |
LETRØGET BRYST AF UNG AND FRA DOMBES Rødvins fondue med røget marv, artiskok & oliven. Sprød panise |
MODNE EUROPÆISKE OSTE Med varme spelt - rosmarin boller |
DESSERT AF DANSKE BLOMMER, Hvid chokolade skum & blomme balsamico |